Nieuws


Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en activiteiten op onze zorgboerderij.

Bio-boerderijwinkel
"de Vennekuus"

Elke zaterdag geopend van 10:00-16:00

Meer info? Klik hier

Geslaagde kijkdag 

Wauw wat een weekend... Wat zijn wij dankbaar voor de vele bezoeken en positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Zo ontzettend leuk om zoveel mensen te spreken en ons verhaal te kunnen delen. Wij willen iedereen bedanken die ons geholpen heeft dit alles te realiseren. En natuurlijk bedanken we alle mensen die gekomen zijn, want wauw wat een opkomst... een weekend om nooit te vergeten! Dankjewel!!!

Apr 2024

Nieuw leven op de boerderij

In maart zijn er op onze boerderij maar liefst drie kalfjes geboren, waaronder een speelse tweeling! Samen met onze hulpboeren zorgen we met veel liefde voor hen. Van het geven van flesjes tot aan het spelen en knuffelen in het stro, we zijn er allemaal bij betrokken om ervoor te zorgen dat deze kleintjes zich thuis voelen. Welkom!

Mrt 2024

Ouders in de keuken

Ook voor ouders/verzorgers organiseren wij zo nu en dan een activiteit op onze boerderij. Zo hebben we afgelopen maandag genoten van een workshop koken. Het was een avond vol gezelligheid en heerlijk eten. Mooi om te zien hoe ouders/verzorgers het gesprek met elkaar aangaan, waarin kennis en ervaringen worden gedeeld. 
Bedankt voor de deelname en wij kijken al uit naar de volgende activiteit!

Okt 2023

Juni 2023

Kampeerweekend

Sinds de coronaperiode organiseren wij voor onze hulpboeren en -boerinnen een keer per jaar een kampeerweekend. Ook dit jaar was weer een succes. Maar liefst elf deelnemers hebben in een tentje in onze wei overnacht. Samen met de papa's, mama's, broertjes en zusjes hebben we het weekend afgesloten met een BBQ.

Welkom Smarties

Op donderdag 4 mei is veulentje Smarties geboren.Wij heten hem van harte welkom op onze boerderij. Zowel Smarties als trotse mama Tess maken het erg goed. 

Mei 2023