Bio-boerderijwinkel

Bio-boerderijwinkel
"de Vennekuus"

Iedere zaterdag geopend
van 10:00-16:00 uur

Welkom

In het jaar 2022 hebben we een belangrijke beslissing genomen: we zijn overgestapt van een traditionele varkenshouderij naar een biologische varkenshouderij. Deze stap was voor ons essentieel om bij te dragen aan een duurzamere toekomst en om de kwaliteit van het vlees te verhogen. Nu, na vele verbouwingen en hard werken, zijn we trots om ons eigen biologische varkensvlees aan te bieden in ons winkeltje.

Onze werkwijze

Met trots bieden wij het vlees van onze biologische varkens rechtstreeks aan de consument aan. Nadat onze varkens op biologische wijze zijn geslacht, wordt het vlees verwerkt en vacuüm verpakt door Sumiran, een nauwe samenwerkingspartner en collega-bioboer.

Hoe werkt het?

We beginnen kleinschalig en bieden de mogelijkheid om op voorhand te bestellen. Op zaterdagen tussen 10:00 en 16:00 uur kunt u uw bestelling ophalen in de boerderijwinkel. U kunt ook gewoon binnenlopen tijdens deze tijden om ons assortiment te bekijken en uw vlees ter plekke te kopen. Al ons vlees is vacuüm verpakt en bevroren om de versheid te behouden.

Toekomstplannen

In de toekomst hopen we ons assortiment uit te breiden met andere producten van onze boerderij, zoals groenten uit de moestuin en fruit en noten van de bomen die we begin 2024 hebben aangeplant. We geloven in de kracht van lokale, biologische producten en kijken ernaar uit om ons aanbod te verruimen en te verbeteren.

Hoe kunt u bestellen?

Bestellingen kunnen worden doorgegeven in onze winkel of via de e-mail. Hier vindt u een lijst met producten die wij onder andere verkopen. Mocht u speciale wensen hebben, laat het ons weten. Dan kunnen wij kijken wat we kunnen betekenen. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

"Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen"

Contact

06-45837065


Boerderijwinkel@devennekuus.nl


Bijsterveld 2 Wintelre


NL-BIO-01